Hoesjes en accessoires

Voor Apple, Samsung, LG, Sony, HTC en Huawei.

Algemene voorwaarden

Bestelling en totstandkoming overeenkomst

Alle producten zijn uit voorraad leverbaar. Het kan voorkomen dat een artikel niet meer op voorraad is. Wij zullen u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen
Door uw bestelling geeft u te kennen met de verkoopvoorwaarden akkoord te gaan. Om een bestelling bij Telefoonkraam te kunnen plaatsen dient u beslissingsbevoegd te zijn.
Betaling dient vooraf geheel te geschieden d.m.v. de aangegeven betalingsmogelijkheden op de betaalpagina. U ontvangt van ons een factuur die dient als aankoopbewijs. Indien de bestelling binnen 5 dagen niet of niet volledig betaald is, zal deze geannuleerd worden. Zolang de overeenkomst niet tot stand is gekomen is Telefoonkraam bevoegd de op de internetsite vermelde prijzen en de verdere voorwaarden te wijzigen. Telefoonkraam kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijv. als gevolg van kennelijke invoerfouten, zetfouten of drukfouten. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Prijzen en betalingen

Onze verkoopprijzen worden vermeld in EUR en zijn inclusief BTW (21%). Bij betaling per bank geldt als datum van betaling, de datum van creditering van de bankrekening van Telefoonkraam.

Aflevering

Na ontvangst van uw betaling zal uw bestelling binnen 1 werkdag worden verzonden. Indien hiervan afgeweken wordt zal u hierover binnen 1 à 2 werkdagen bericht ontvangen. Kleine verzendingen vinden plaats via PostNL. Grote pakketten worden verzonden via PostNL. U wordt op de hoogte gehouden via email. Doordat Telefoonkraam haar leveringen uitbesteedt aan PostNL kunnen wij niet gerechtelijk verantwoordelijk worden gesteld voor de integriteit van de afleverwijze van de door u bestelde producten door de vervoerder.

Aanbiedingen

Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.

Annuleren

U kunt uw bestelling binnen 12 uur per e-mail, kosteloos annuleren. Mocht een artikel niet meer leverbaar zijn dan wordt u daarvan per e-mail op de hoogte gebracht. U hebt dan het recht om uw gehele bestelling kosteloos te annuleren.

Garantie en aansprakelijkheid

Telefoonkraam garandeert dat te leveren artikelen voldoen aan de gebruikelijke eisen en vrij zijn van gebreken. Deze garantie telt voor 14 dagen vanaf de datum van betaling. De garantie geldt niet wanneer het gebrek is ontstaan door onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik. De garantie vervalt, wanneer u zonder overleg zelf getracht hebt een gebrek te herstellen en/of de gebruiksaanwijzing en/of de gebruiksinstructie niet hebt opgevolgd.

Retourneren

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen retourneren, hiervoor dient u contact met ons op te nemen door middel van het contactformulier, met vermelding van uw bestelnummer.

Privacy en klachten

Telefoonkraam verstrekt geen gegevens aan derden. Uw gegevens worden in ons klantenbestand opgenomen voor het voltooien van uw order. Indien u op de hoogte wilt worden gesteld van onze acties kunt u hiervoor contact met ons op nemen. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over de geleverde artikelen van Telefoonkraam dan kunt ons dit per e-mail laten weten. We zullen dan trachten om tot een acceptabele oplossing te komen. Zonder schriftelijke toestemming vooraf mag niets van deze site overgenomen worden.